Chillar

Idag har varit (är) en varm dag – närmare 30 än 20 grader ute. Och då vill man ju njuta av solskenet, åtminstone en liten stund. För oss blev dagens utomhusaktivitet en promenad till Täby Centrum där vi bland annat besökte Chillbox för första gången.

IMG_1445

Den till vänster är en melonsmoothie – frozen yoghurt, vad som såg ut att vara cantaloupemelon och honung. Den till höger är en ananassmoothie – frozen yoghurt, ananas och honung. Sött, men inte lika sött som glass – vilket var det vi ursprungligen var ute efter – och mer törstsläckande.

Det enda som störde mig var att de inte hade allt som stod på menyn, vilket nu råkade vara det jag först ville ha – en mangosmoothie. Jag förstår att de inte kan erbjuda något de inte har tillgång till själva – finns ingen mango kan de inte erbjuda mangosmoothie. Men då tycker jag inte att de ska ha en fast smoothiemeny, en fast meny är inte flexibel, och flexibilitet krävs om man ska anpassa sig efter tillgång på olika bär och frukter från dag till dag. En tavla där man kan skriva upp dagens tillgängliga smoothiemenyer hade varit att föredra.

//Veronica

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s