Meat Free Monday #11: Pastasallad med chèvre och valnötter

IMG_0515

Gnocchi, så mycket eller lite man vill, förslagsvis en portion per person

Ett stycke chèvre

En påse rucola

En burk strimlade, soltorkade tomater

En finhackad rödlök

Valnötter, så mycket eller lite man vill ha

Flytande honung, efter smak

Salt och peppar, efter smak

Koka pastan, låt den svalna, blanda alla ingredienser, och servera. Superlätt och supergott.

//Veronica

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s