Meat Free Monday

20140305_16340120140305_155643

Lisa Lemkes ”Allt i en gryta” har varit vinterns stora inspirationskälla. Den absoluta favoriten bland många goda rätter blev den här vegetariska pytt-i-pannan. Börja med att steka potatisen (skuren i cm-stora tärningar) och mortlad kummin. När potatisen är mjuk så tillsätts de övriga ingredienserna;  tunt skivad lök, svamp, halverad brysselkål och så det tärnade äpplet sist. Riv ost över den färdiga pytten. Servera med något gott att dricka. Et voila, c’est tout!

  • potatis
  • lök
  • svamp (blötlägg torkad svamp innan du använder den)
  • brysselkål
  • äpple
  • mortlad kummin
  • salt och svartpeppar
  • smakrik ost

//Marie-Louise

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s